Social Media Advertising

Social Media advertising

Social media is dé manier om snel en laagdrempelig in contact te komen met jouw doelgroep. Maar dan moet je wel weten met welke content je hen bereikt en via welke kanalen. Wij helpen jou een weg te vinden in de sociale mediawereld. Met sprekende content, juiste mediamix en social media advertising strategie bereiken en triggeren wij jouw doelgroep meer dan ooit tevoren.

DSC00609

Facebook

Facebook: het meest populaire social media platform. Met bijna tien miljoen actieve gebruikers in Nederland is Facebook een onmisbaar platform van jouw social mediastrategie.

 

Omdat de targeting van Facebook ver is doorontwikkeld, kom jij snel in contact met jouw doelgroep. De conversatie aangaan met jouw doelgroep, hen entertainen of informeren. Met de juiste targeting, triggerende content en geoptimaliseerd advertentiebudget streven wij naar het behalen van jouw doelstellingen. Of het nu gaat om het bereiken van naamsbekendheid, betrokkenheid, websitebezoekers of conversie. Wij maken jouw doelstelling op Facebook waar.

LinkedIn

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld. Een onmisbaar kanaal wanneer jij zoekt naar professionals in de zakelijke markt. Naast structureel organisch posten zijn advertenties een goede aanvulling op jouw social mediastrategie. LinkedIn heeft unieke B2B-targeting mogelijkheden om jouw zakelijke doelgroep te bereiken. Met behulp van prospectslijsten of gerichte targeting op bijvoorbeeld functietitels, branches of interesses kom jij in een handomdraai in contact met gewenste professionals.

P1650732

Instagram

Uitblinken doe jij op Instagram. Inmiddels is dit platform niet meer het kleine zusje van Facebook. Met stralende foto’s, mooie animaties en videocontent inspireer jij jouw doelgroep. Maar, Instagram is veel meer dan alleen content. Ook zijn de targetingopties van Instagram zeer uitgebreid. Deze zijn namelijk nagenoeg gelijk aan die van Facebook. Dit betekent dat wij zeer gericht kunnen targeten op diverse demografische kenmerken en interesses. Dus, is een van jouw doelen: meer bekendheid, klikken naar jouw website of meer verkopen? Instagramadvertenties bieden de mogelijkheid!

Pinterest

Pinterest is hét inspiratieplatform van de wereld. Inmiddels kun je Pinterest gerust een visuele zoekmachine noemen voor onder andere wonen, food, mode en lifestyle. Adverteren op Pinterest wordt daarom ook steeds populairder. Op Pinterest spreek jij jouw doelgroep aan door te targeten op demografische gegevens. Dit is op basis van interesses en hun zoekgedrag. Met de juiste mix van visuele aantrekkelijke foto’s en advertentiedoelstellingen springt jouw foto of video in het oog van jouw doelgroep.

P1650316 kopie

Social media advertising uitbesteden?

Wil jij die plek claimen op de tijdlijn van jouw doelgroep? Besteed dan jouw social media-advertising uit! Wij zorgen voor jouw social mediakanalen, bijhorende content en advertenties. Zo kan jij je focussen op jouw core bussines. Dus, op naar meer bekendheid? Neem dan contact op met een van onze social media experts.

RELEVANT NIEUWS