Diensten

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Online content met impact!

 

Een sterker merk creëren. Dat doen wij graag, samen met jou. Met onze expertise en jouw wens kunnen wij jouw helpen op verschillende online marketinggebieden. Of het nu gaat om meer leads, nieuwe kandidaten of het neerzetten van een ijzersterk merk. Wij helpen je. Uiteraard aan de hand van een goed doordachte strategie gepaard met onze specialismen. Samen creëren we online content met impact!

Merkpositionering

Toe aan rebranding? Of introduceer je een nieuw merk? Dan is nu het moment om de positie te claimen in het hoofd en hart van jouw klanten en medewerkers. En daar helpen wij je graag bij! We nemen jouw merk, je doelgroep, maar ook je concurrenten onder de loep. Samen zetten we alles op scherp voor jouw merkpositionering: de reden om voor jullie merk te kiezen.

Contentstrategie

Om klanten te bereiken en aan te spreken moeten ze geraakt worden, met jouw verhaal, jouw passie. Wij gaan op zoek naar dit verhaal en helpen om het de wereld in te krijgen. Door dit strategisch aan te pakken heb jij het hele jaar iets moois te vertellen en zullen (potentiële) klanten terugkomen op jouw blog, zich inschrijven op de mailing en volgen op Social media.

Contentmarketing

Content is king! Of queen natuurlijk! Goede content moet opvallen en passen bij je doelgroep. Wij laten graag ons creatieve brein kraken om de juiste woorden op papier te zetten. Woorden die raken en mensen in beweging brengen. Copywriting, interviews, brochures. Wij draaien onze hand er niet voor om. Wij combineren woorden samen met beeld. Foto’s, graphics, banners en social mediadesign. Samen zorgen wij voor een ijzersterke contentcombi.

Videomarketing

Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Een video vertelt een verhaal, zet mensen in beweging en is multi-inzetbaar. Of het nu gaat om een animatie, een bedrijfsfilm of interactieve video. Wij denken met jou mee, brainstormen en komen uiteindelijk tot een idee. Aan de hand van een draaiboek met de juiste storytelling, komen wij tot een video die jouw doelgroep bijblijft.

Social media advertising

Social media is dé manier om snel en laagdrempelig in contact te komen met jouw doelgroep. Maar dan moet je wel weten met welke content je hen bereikt en via welke kanalen. Wij helpen jou een weg te vinden in de sociale mediawereld. Met sprekende content, juiste social mediamix en advertentiestrategie bereiken en triggeren wij jouw doelgroep meer dan ooit tevoren.

Employer Branding

Talent is schaars en jouw vacatures blijven onbeantwoord. Nieuwe kandidaten vinden is tegenwoordig niet zo makkelijk. Employer branding is het antwoord: wij tillen jouw werkgeversimago naar een hoger niveau. We stellen je veel vragen. Zo komen we erachter wie je zoekt en welke medewerkers passen bij jouw bedrijf. We zetten een multimediale campagne in. Onder andere leadformulieren, vacatureteksten en wervingsvideo zorgen samen voor een sterk werkgeversmerk en nieuwe kandidaten

Websites

Een website is veel meer dan een visitekaartje. Een website moet passen bij je huisstijl, conversie creëren én goed gevonden worden. Veel verschillende aspecten die samen moeten komen op jouw website. Wij maken jouw website Google-vriendelijk, geven het een mooi design die ook nog eens scoort. Samen met een aantal fijne partners zorgen wij voor een betere online zichtbaarheid.

Zoekmachine adverteren

Wil jij ook meer conversie creëren? Dat kan met online advertenties via zoekmachines. Met de juiste zoekwoorden kom jij prominent bovenin te staan en spring jij in het oog van jouw doelgroep. Aan de hand van een goed doordachte advertising strategie, targeten wij gericht op jouw gewenste doelgroep. We verzamelen alle data en optimaliseren iedere advertentie waar nodig. Zo zorgen wij voor een effectieve inzet van jouw marketingbudget.

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

 

Neem contact met ons op