Diensten

Contentstrategie

Om klanten te bereiken en aan te spreken moeten ze geraakt worden, met jouw verhaal, jouw passie. Wij gaan op zoek naar dit verhaal en helpen om het de wereld in te krijgen. Door dit strategisch aan te pakken heb jij het hele jaar iets moois te vertellen en zullen (potentiële) klanten terugkomen op jouw blog, zich inschrijven op de mailing en volgen op Social media.

From $199

Meer informatie

Contentcreatie

Wij maken berichten die de doelgroep zal verrassen en overtuigen. Denk hierbij aan video’s, foto’s, portretten en passende verhalen. Dit alles in jouw eigen huisstijl, zodat de doelgroep overal het merk zal herkennen en onthouden.

From $199

Meer informatie

Videomarketing

Video content vinden opdrachtgevers vaak terug in hun contentstrategie. Bij het ontwikkelen van video’s houden we rekening met wie je bent, wie je doelgroep is en wat je als bedrijf uit wil stralen. Dit alles vormen wij tot een video die je doelgroep zal verrassen en blijven onthouden.

From $199

Meer informatie

Social Media Marketing

De sociale media zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter zijn heel belangrijke kanalen geworden voor de marketing en communicatie van jouw bedrijf. Frescon Online Branding helpt graag bij het plaatsen van passende berichten en doelgerichte advertenties.

From $199

Meer informatie

E-mailmarketing

Een doeltreffende manier om contact te houden met (potentiële) klanten is e-mailmarketing. Frescon Online Branding maakt gebruik van diverse e-mailprogramma’s zoals MailChimp en ActiveCampaign. Met deze programma’s is het mogelijk om een professionele mailing te versturen en het adressenbestand goed bij te houden. Zo weten wij de juiste doelgroep te bereiken met de juiste boodschap.

From $199

Meer informatie

Google Ads

Met Google Ads kan de vindbaarheid in Google goed en snel worden vergroot. Met een Google Ads campagne wordt er heel gericht geadverteerd. Frescon Online Branding richt de campagne in en houdt de statistieken voor bij. Waar nodig passen wij de campagnes aan om te zorgen dat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van Google Ads.

From $199

Meer informatie

BENIEUWD NAAR WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?