Contentstrategie

CONTENTSTRATEGIE

Jullie content knalt van de tijdlijn af! Hoe? Dankzij een sterke basis: de contentstrategie. In dit plan staat de boodschap, de doelgroep en het doel van jouw content. Zo zijn jouw online berichten écht een vertaalslag van jullie merk. Met een doordachte contentstrategie maak je effectieve content. En dat merk je, in interactie, bereik én conversie

Waarom een contentstrategie?

Alleen maar vertellen over je product of dienst werkt al lang niet meer. Het zijn de bijzondere verhalen en leuke nieuwtjes die zorgen voor verbinding met jouw doelgroep. Wij brengen structuur in alle verhalen die jouw organisatie te vertellen heeft. In de contentstrategie krijgt elk thema of onderwerp zijn eigen plek. Zo maken we met regelmaat content die ook nog eens bijdraagt aan de langetermijnvisie van jouw organisatie.

 

Hoe maken we een contentstrategie?

Met Google’s 3H model ben jij de Hero van je eigen verhaal. Zo creëren we het hele jaar door ijzersterke campagnes binnen drie pijlers, Hero, Hub en Hygiëne. Een effectieve strategie. Wat je doelstelling ook is: naamsbekendheid, website traffic, leads of klantenbinding.

Op basis van de contentstrategie vullen we jouw online contentkalender: een overzicht van alle marketingmiddelen die wij voor jouw bedrijf gaan maken! Van drukwerk tot social media-advertenties en van video’s tot fotografie. Lees hier meer over contentmarketing.

­
Je eigen dashboard vol data

Views, leads, websitebezoeken en likes. Creatieve content marketing gaat samen met data, want alleen zo zie je het effect van jouw social media berichten. In ons online dashboard heb je live inzicht in onder andere het bereik van betaalde en organische social media posts, advertentiekosten en CTR-scores. Alle data die je lief is! Wij stellen alles voor je in zodat jij makkelijk kan beoordelen of je tevreden bent over het resultaat van de campagnes: overzichtelijk en transparant.

En stiekem is het dashboard ook een beetje voor ons… We maken jouw content met liefde en zijn beretrots om te zien dat het effect heeft.

Pssst! Lees hier over het geheime ingrediënt: content promotie.

 

 

Maak van jouw merk een online sensatie. Met onze contentstrategie ben jij structureel online zichtbaar!

 

BENIEUWD HOE WE JOUW CONTENSTRATEGIE INVULLEN?

RELEVANT NIEUWS

Maaike Flims

Meet Maaike

‘Een Twentse creatieveling met een passie voor contentcreatie’ is hoe je mij het beste kunt omschrijven. Mijn naam is Maaike Flims, 23 jaar en nu nog woonachtig in Oldenzaal. Binnenkort ga ik samenwonen met mijn vriend in Deventer. Vanaf 1 maart ben ik werkzaam als…

Read More

Social Media Onderzoek 2024

Jaarlijks voert NewCom een grondig trendonderzoek uit naar het gebruik van social media en de verwachtingen in Nederland. Welke uitkomsten kan jij meenemen voor je online marketingstrategie? Hieronder staan de belangrijkste punten! Bijna heel Nederland gebruikt social media 14,3 miljoen (!) Nederlanders maken gebruik van…

Read More