Zoekmachine adverteren

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA genoemd, zorgt ervoor dat jouw website snel en effectief zichtbaar is bij de juiste doelgroep binnen zoekmachines. Met de juiste zoekwoorden kom jij prominent bovenin te staan bij de zoekresultaten in zoekmachines. Zo kom jij snel in contact met jouw klanten.

DSC00609

Google Ads

Wanneer jouw doelgroep iets zoekt op Google, wil jij natuurlijk direct in hun ogen springen. Dit kan met behulp van Google Ads. Met gerichte campagnes en controle op jouw budget heb jij snel rendement. Zo zorgen wij dat jouw website meer bezoekers trekt.

 

Voordat wij starten met Google Ads campagnes, doen wij eerst een uitgebreid zoekwoordonderzoek. Zo weten wij precies welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt. Daardoor kunnen wij de campagne gericht instellen. We verzamelen alle data en optimaliseren iedere advertentie waar nodig. Zo zorgen wij voor een effectieve inzet van jouw marketingbudget.

Doeltreffend adverteren met Google Ads

Google Ads is zo effectief omdat je heel specifiek adverteert. Zo wordt jouw website weergegeven op het moment wanneer iemand zoekt naar jouw bedrijf, product of dienst. Ook kan de regio nauwkeurig worden ingesteld. Erg interessant wanneer jij het moet hebben van lokale klanten. Ook is het mogelijk om bepaalde termen uit te sluiten. Juist als jij ergens niet op gevonden wilt worden. Zo zijn advertenties helemaal naar eigen wens in te stellen.

Google Display banners

Digitale display-advertenties zijn grafische onlineadvertenties op websites, apps of sociale media. Wanneer jouw doelgroep klikt op een display-advertentie, worden zij naar de gewenste landingspagina geleid. Display banners zijn er in verschillende vormen en maten. Zo bestaan er advertentie-indelingen die gemaakt zijn van teksten, afbeeldingen, animaties, video en audio. Het voordeel van deze advertenties is dat Google deze zeer nauwkeurig target op jouw beoogde doelgroep.

Bij een Google displaybanner heb jij de totale vrijheid in design. Eigen huisstijl, call-to-action, persoonlijke foto’s of opvallende buttons? Het is allemaal mogelijk. Ook heb jij keuze in formaat. Bijvoorbeeld een langwerpige display banner die bovenaan de pagina wordt getoond. Maar kleinere vierkante banners zijn ook mogelijk. Het verschil in formaat zorgt ook ervoor dat display-ads meer opgaan in het totale websitedesign waarin het wordt getoond. Hierdoor ervaart jouw doelgroep de advertentie minder snel als storend.

zoekmachine adverteren

Social media advertising

De naam zegt het eigenlijk al: adverteren via social media. Social media-advertising is de perfecte manier om jouw doelgroep te bereiken. Dit komt omdat je specifiek target op demografie, geografie en aanvullende interesses.

 

Social media advertising zet jij in voor verschillende doelen. Zo kan een van jouw doelen zijn om meer verkeer te creëren naar jouw website. Maar, meer pagina-likes of leads generen is ook mogelijk. Wij doen er alles aan om jouw bereik en betrokkenheid te vergroten bij de juiste doelgroep. Zo zetten wij retargets en lookalike audiences in. Ook voeren wij A/B-testen uit. Zo haal jij het beste uit jouw advertentiebudget en blijven wij testen en optimaliseren.

Diversiteit aan platformen

Ieder social mediaplatform kent zijn eigen doelgroep. Dat vraagt per platform een aangepaste advertisingstrategie. We kunnen ons voorstellen dat door de vele mogelijkheden – die continu veranderen – jij al snel de weg kwijt bent. Wij hebben genoeg ervaring om ons gerust social mediaexperts te noemen. En wij als experts zorgen ervoor dat jouw content en website goed bekeken wordt bij jouw doelgroep.

 

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van social media-advertising per platform? Je leest meer over alle social mediakanalen en bijbehorende mogelijkheden op onze pagina social media advertising.

Op naar betere online zichtbaarheid?

Jij wil direct gevonden worden bij jouw beoogde doelgroep? Daar helpen wij je graag bij. Met de juiste strategie zorgen wij dat jouw merk op verschillende platformen meer zichtbaarheid krijgt. Zin in een kopje koffie en wil je graag jouw wensen bespreken met ons? Neem dan direct contact op!

RELEVANT NIEUWS