ONLINE WORKSHOP

CONTENTMARKETING

ZICHTBAARHEID

METEN=WETEN

Wil jij een volgende stap met contentmarketing maken?

Gedurende een online workshop van 3 uur gaan we jou persoonlijk meenemen in de wereld van contentmarketing en de data hiervan. Vooraf bespreken we telefonisch jouw extra wensen en leerdoelen zodat we tijdens de workshop veel meters kunnen maken.

Tijdens de workshop nemen we jou mee in de wereld van content strategieën en -kalenders. Vragen je welke boodschap jouw organisatie wil overbrengen aan de doelgroep(en) en laten je veel voorbeelden en toepassingen zien van fotografie, animatie en film. En uiteraard krijg je hierbij handige tip & tricks die je gelijk kan toepassen in de praktijk. Vervolgens laten we het nut van LinkedIn Advertising, Facebook Advertentiebeheer, doelgroep segmentatie en retargeting zien zodat jouw content ook tot duidelijke conversies gaat leiden.

Zin om je verder te verdiepen in contentmarketing? Lees hier het volledige programma van onze workshop contentmarketing en wij vernemen graag jouw interesse in deze workshop. Vervolgens nemen wij telefonisch contact met je op om datum voor de workshop te plannen.