Laat jouw marketingwens uitkomen

Kan jouw stichting, vereniging of school wel wat extra online en/of offline aandacht krijgen? Loot dan gelijk mee met jullie marketingwens! Onze content creators gaan graag aan de slag met een impactvolle marketingcampagne voor jouw non-profit organisatie. Kosteloos en met een bulk aan creativiteit!

Waar heb jij onze hulp voor nodig? Wellicht heeft jouw vereniging een uitdaging met het vinden van vrijwilligers. Of heb jij als kleine stichting moeite met het werven van donateurs. Misschien is er geld nodig voor het verduurzamen van magazijnen. Wat je marketingwens ook is, wij laten deze graag uitkomen!

Hoe we dat precies in detail gaan doen, is natuurlijk afhankelijk van jouw marketingwens. Wat wij jou in ieder geval kunnen garanderen, is het volgende:

✅ Wij maken professionele foto’s voor op jullie website en social media. Denk aan sfeerfoto’s en persoonlijke touch door vrijwilligers in beeld te brengen. Uiteraard bewerken wij deze foto’s zodat jij een gave beeldbank met talloze foto’s ontvangt.

✅ Wij maken een korte video waarin wij een vrijwilliger filmen en interviewen op locatie. Vooraf bespreken we de wensen, komen op locatie filmen en leveren een gave video op. Deze is te gebruiken voor op jullie website, social media en tijdens presentaties over jouw vereniging, stichting of school.

✅ In de huisstijl van jouw vereniging of stichting ontwerpen wij een gave social media huisstijl. Natuurlijk in de online tool Canva, zodat jij vervolgens gemakkelijk zelf de social media templates kan gebruiken.

✅ Om jou direct op weg te helpen, verzorgen wij ook twee social mediacampagnes. De inhoud stellen we samen met jou op. Misschien is het wel een goed idee om de opgenomen video aan de wereld te tonen!

Wanneer hoor ik of ik gewonnen heb?

 

De loting vindt begin april 2024 plaats. De winnaar informeren wij in april 2024 per e-mail. Meld je snel aan met jouw marketingwens en houd je mailbox goed in de gaten!

En wil jij nu al aan de slag met het beter online op de kaart zetten van jouw non-profitorganisatie? Download dan gratis ons Marketing Handboek voor Vrijwilligers met praktische tips voor een goed gevulde social media kalender.

Laat mijn marketingwens uitkomen