Websites

Websites

Jouw website is véél meer dan een visitekaartje. Een website moet passen bij jouw bedrijf, conversie creëren en goed gevonden worden. Dat zijn nogal wat aspecten die samen moeten komen op één website. Gelukkig zijn wij daar om jou te helpen. Zo hebben wij al veel bedrijven geholpen met het opzetten van een totaal nieuwe website. Denk hierbij ook aan het schrijven van SEO-teksten en inzetten van Google Advertising.

P1650707

SEO: zoekmachineoptimalisatie

Heeft jouw bedrijf een professionele website, maar ben jij nauwelijks te vinden in Google? Dan is het hoog tijd om te werken aan jouw online vindbaarheid. Dit kan natuurlijk met behulp van Google Ads (SEA), maar dan blijf je betalen voor jouw online zichtbaarheid. Met behulp van SEO (Search Engine Optimalisation) zorgen wij dat jouw bedrijf organisch beter te vinden is. Wij doen zoekwoordonderzoek, redigeren teksten en voeren technische SEO-analyses uit. Kortom, wij draaien aan alle SEO-knoppen. Dit met het uiteindelijke doel: conversieverhoging voor jouw organisatie.

Zoekwoordonderzoek

Een goed zoekwoordonderzoek is de basis van een doeltreffende SEO-strategie. Maar dat goed uitvoeren is nog niet zo simpel. Daarom starten wij met altijd met een zoekwoordonderzoek. Zo’n onderzoek laat zien welke termen jouw (potentiële) bezoekers gebruiken. Dat geeft jou dan weer houvast voor de content op je website. In samenwerking met onze websitepartner voeren wij een uitgebreid zoekwoordonderzoek uit. De juiste woorden voegen wij toe in geredigeerde teksten en in jouw Google Advertising-campagnes.

P1650645

Webdesign

Een website moet bij jouw bedrijf passen, maar ook goed scoren. Bij het ontwerpen van een nieuwe website kijken wij dus niet alleen naar jouw huisstijl. Wij ontwerpen een professioneel design dat ervoor zorgt dat jouw bezoekers ook overgaan tot actie. Als de basis van de website staat, verzorgen wij ook de invulling van jouw website. Want content is minstens zo belangrijk als het design. Onze content creators denken mee met pakkende teksten, maken een headervideo of vullen jouw website met sterke bedrijfsfoto’s. Ijzersterke copywriting in combinatie met goede fotografie en een functioneel design zorgen voor een website die conversie oplevert en hét visitekaartje is van jouw merk.

Samen aan de slag met jouw (nieuwe) website?

Heb jij nou ook hulp nodig bij jouw (ver)nieuw(d)e website? Of wil jij jouw website optimaliseren zodat jij bovenaan komt in alle zoekmachines? Neem dan eens contact op met een van onze experts! Aan de hand van een kopje koffie vertel jij jouw wensen en zorgen wij voor de rest.

RELEVANT NIEUWS

persoon achter computer bezig met linkedin advertenties

Thought leadership advertenties op LinkedIn, zo werkt het.

Thought leadership advertenties op LinkedIn Vanaf heden kan je thought leadership-advertenties gebruiken om de content van jouw collega’s, zoals de directeur of een verkoper, betaald te promoten op LinkedIn in plaats van alleen op jouw bedrijfspagina. Het grote voordeel hiervan is dat je in staat…

Read More

7 tips voor betere SEO-teksten

7 tips voor betere SEO-teksten Jij wil natuurlijk dat jouw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines verschijnt. SEO (Search Engine Optimization), of zoekmachineoptimalisatie, is daarbij van cruciaal belang. Eén van de belangrijkste aspecten van SEO is het gebruik van zoekwoorden in je…

Read More