Videomarketing

VIDEOMARKETING

Bedrijfsvideo’s, webinars, tutorials en instagram-reels. Video is niet meer weg te denken uit onze onlinecommunicatie. Niet zo gek. Want videomarketing levert meer traffic naar je website op, kijkers onthouden informatie beter én algoritmes zijn er dol op. Video’s krijgen dus steeds vaker voorrang op je LinkedIn of Instagram tijdlijn. Van vacaturevideo tot animatie of videopodcast: wij leggen jouw grootse verhalen vast voor het kleine scherm!

Tijdens de brainstorm vertalen we jullie wensen gezamenlijk naar een draaiboek. Met dat document op zak verloopt een draaidag soepel en effectief. Interviews, sfeerbeelden, locaties en props: alles staat erin. Op de filmdag komt onze crew (vaak met twee man sterk) een dagdeel langs op locatie(s). Na montage en oplevering van de eerste versie is er ruimte voor een correctieronde voor de definitieve oplevering van de video. And that’s a wrap!

portfolio frescon

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo is het online visitekaartje van je bedrijf. Online kijken we namelijk veel liever dan dat we iets lezen. En hoewel iedereen de ‘over ons’ pagina op je site overslaat, kun je in een video laten ZIEN waar jullie voor staan. Video is verreweg de mooiste contentvorm om emotie over te brengen. Want via beeld, geluid én tekst knalt jullie werksfeer of merkbeleving van het scherm. Show don’t tell…

Vacaturevideo’s

Werken-bij video’s zijn een geweldige manier om je bedrijf een gezicht te geven. Ze geven potentiële werknemers meteen een beeld van de werksfeer. Wie worden je collega’s? En hoe ziet de werkvloer eruit? Vacaturevideo’s verreiken een werken-bij-pagina op je website en verhogen het aantal sollicitaties.

En wist je dat de succes rate in het wervingsproces ook hoger ligt dankzij video’s? Kandidaten weten al wat ze kunnen verwachten van de baan. Zodra sollicitanten reageren op een vacature hebben ze duidelijk hun zinnen gezet op jullie als werkgever.

 

Voor een vacature video interviewen we één of twee enthousiaste medewerkers voor de camera. Daarnaast lopen we een tijd rond op de werkvloer en schuiven we aan bij de pauzetafel. Naast de vacaturevideo leveren we voor de campagne ook een korte teaser op van 30 seconden met de sterkste quotes. Ideaal voor een gerichte arbeidsmarktcampagne op LinkedIn! Kortom, video is niet meer weg te denken uit een sterke Employer Branding strategie.

PHOTO-2022-08-26-11-12-36

Interactieve video

Zelf kiezen naar welke scene je kijkt? Dat kan met interactieve video! Het nieuwste van het nieuwste onder de bedrijfsvideo’s… Via buttons in de video bepaal je zelf de verhaallijn. Kijk je eerst naar een rondleiding door de showroom of wil je kennismaken met de directeur? Nu ‘onboarding op afstand’ steeds gebruikelijker wordt is een interactieve video de ideale toevoeging aan het inwerkprogramma van nieuwe medewerkers.

Animaties

Met een animatievideo maak je een complexe boodschap meteen duidelijk. Daarom maken wij regelmatig korte animaties voor social mediacampagnes. Processen of werkwijzen vatten we kort en bondig samen, zodat jouw doelgroep de boodschap snel begrijpt. Ook voor tekstuele ondersteuning aan videobeelden zijn animaties ideaal. Bijvoorbeeld om kernwaarden te benadrukken of producteigenschappen uit te lichten. Uiteraard geheel in jullie huisstijl.

P1650770

Podcast

Dé trend van dit moment: de (video)podcast. Een razend populaire vorm van content om informatie over te brengen via audio. Gemakkelijk te beluisteren in je auto of tijdens het boodschappen doen. Door video toe te voegen maak je een podcast ook aantrekkelijk voor je website en social media. Dankzij een set-up met meerdere camerastandpunten en goede podcast microfoons brengen wij een gesprek levendig in beeld. Ready to go on air

Leggen wij binnenkort jouw verhaal vast op beeld?

Wil jij ook authentieke verhalen vastleggen? Mooi! Want wij laten graag onze creatieve hersens kraken om voor jou van begint tot eind een boeiende video op te leveren. Zin om samen ideeën uitwisselen? Neem dan contact op met onze filmexperts.

RELEVANT NIEUWS