Contentmarketing

CONTENTMARKETING

Wist je dat tekst twee keer zoveel invloed heeft op conversie als design? Niet gek dat content dan king is! Of queen natuurlijk! Goede content moet opvallen en passen bij jouw doelgroep. Wij laten graag ons creatieve brein kraken om de juiste woorden op papier te zetten. Woorden die raken en mensen in beweging brengen. Copywriting, interviews, brochures. Wij draaien onze hand er niet voor om. Wij combineren woorden samen met beeld. Foto’s, video’s, graphics, banners en social mediadesign. Samen zorgen wij voor een ijzersterke contentcombi.

foto boven blog

Copywriting

Jouw doelgroep boeien begint altijd eerst bij een sterk en duidelijk verhaal. Ook wel: copywriting. Door middel van copywriting leest jouw doelgroep wie jij bent én beschikken zij over de juiste informatie om jouw diensten of producten af te nemen. Of dit nou gaat om teksten op de website, in artikelen of nieuwsberichten. Wij gaan terug naar de kern van jouw merkidentiteit en schrijven impactvolle teksten waardoor jouw doelgroep niks anders meer wil dan tot conversie overgaan.

Social media content

Verzorg jij de LinkedIn-, Facebook- en/of Instagramkanalen van jouw bedrijf er ook ‘even’ bij? Think twice. De kracht van social media is ongekend groot. En dat begint allemaal met een sterke social mediatekst.

Met een doordachte tekst vergroot je jouw naamsbekendheid én beïnvloed je het koopgedrag van jouw doelgroep. Wij richten elke tekst in met een pakkende boodschap en een sterke call to action. Die zorgt er dan weer voor dat jouw lezers de gewenste actie uitvoeren.

DSC00477

Teksten redigeren

Jou teksten laten rediegeren voorkomd fauten van spelling en gramatica. Allesbehalve professioneel, toch? Wij spitten graag jouw teksten door voor een correct verhaal. Met een juiste schrijfstijl zorgen wij voor een vlotte rode draad die jouw doelgroep wél aanspreekt. Daarbij gooien wij er nog een SEO-sausje overheen. Zo verhoog jij jouw positie in alle zoekmachines en word jij beter gevonden door jouw potentiële klanten.

Fotografie

Wij winden er liever geen doekjes om: één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Je neemt visuele beelden dan ook 600.000 (!) keer sneller op dan tekst. Goede foto’s zorgen er dus voor dat de merkbeleving van jouw bedrijf in milliseconden bij de doelgroep blijft hangen. Jouw standaard stockfoto’s mogen dus van de baan. Wij vervangen deze graag voor uniek beeldmateriaal die jouw verhaal echt visualiseren. Een complete beeldbank, bestaande uit: portretfoto’s, bedrijfsfotografie en sfeerfoto’s.

P1650316

Drukwerk

Moet jouw beursstand meer vorm krijgen voor een indrukwekkende sfeer? Of ben je op zoek naar een relatiegeschenk waar jouw klanten nog lang aan terugdenken? Met een uitgesproken boodschap, verpakt in een sterk ontwerp zorgen wij voor drukwerp die de aandacht van jouw doelgroep pakt én vasthoudt. Of het nu gaat om flyers, posters, brochures of unieke relatiegeschenken, met een tastbare herinnering en een sterke copy blijf jij hangen in de klant z’n koppie.

Ben jij toe aan impactvolle content?

Heb jij nou ook hulp nodig bij het schrijven van impactvolle teksten? Of wil jij met een unieke beeldbank jouw boodschap overbrengen? Neem dan eens contact met ons op! Aan de hand van een kopje koffie vertel jij jouw doelen en zorgen onze experts voor de rest.

Hiermee kunnen wij jou ook helpen...

Een sterker merk creëren. Dat doen wij graag, samen met jou. Met onze expertise en jouw wens kunnen wij jouw helpen op verschillende online marketinggebieden. Of het nu gaat om meer leads, nieuwe kandidaten of het neerzetten van een ijzersterk merk. Wij helpen je. Uiteraard aan de hand van een goed doordachte strategie gepaard met onze specialismes. Samen creëren we online content met impact!

Strategie

Zonder een plan kom je er niet. Daarom gaan wij met jou om tafel. We bespreken jouw merk, je doelgroep en nemen uitebreidt je merk onder de loep. Aan de hand van een concurrentieanalyse, contentstrategie en dashboarding komen we samen tot de juiste strategie.

Lees meer...

Videomarketing

Een video vertelt een verhaal, zet mensen in beweging en is multi-inzetbaar. Of het nu gaat om een animatie, een bedrijfsfilm of vacaturevideo. Wij denken met jou mee, brainstormen en komen uiteindelijk tot een idee die we vastleggen en jouw doelgroep bijblijft.

Lees meer...

Websites

Een website moet passen bij je huisstijl, conversie creëren én goed gevonden worden. Veel verschillende aspecten die samen moeten komen op jouw website. Wij maken jouw website Google-vriendelijk, geven het een mooi design die ook nog eens scoort.

Lees meer...

Employer branding

Talent is schaars en jouw vacatures blijven onbeantwoord. Nieuwe kandidaten vinden is tegenwoordig niet zo makkelijk. Employer branding is het antwoord. Met verschillende technieken en online campagnes tillen wij jouw werkgeversimago naar een hoger niveau.

Lees meer...

Advertising

Wil jij ook meer conversie creëren? Dat kan met onlineadvertenties. Met een doordachte strategie, targeten wij gericht op jouw doelgroep. We verzamelen alle data en optimaliseren iedere advertentie. Zo zorgen wij voor een effectieve inzet van jouw marketingbudget.

Lees meer...

Op zoek naar iets anders?

Wij zijn een full service online marketingbureau. Van fotografie tot video, van copywriting tot drukwerk: wij verzorgen het. Onze online marketing experts helpen en adviseren je graag. Heb jij een online marketingvraag? Stel hem gerust. Wij helpen jou uit de brand!

Neem contact op...

RELEVANT NIEUWS