Brands

Brands

Royal Polo at the Palace is een terugkerend Polo weekend op Paleis Het Loo. Internationale Polo teams strijden om de prestigieuze King’s Cup. Frescon Online Branding heeft onder andere gezorgd voor landelijke bekendheid, een nog betere positionering en door middel van exclusieve online campagnes het verhogen van de ticketverkoop.

Wil jij weten op welke manier wij ervoor kunnen zorgen dat jouw merk nog beter gepositioneerd kan worden, ook op de lange termijn? Wacht dan niet en neem contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen wij graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wil jij je richten op de core business van je bedrijf? Logisch! Vaak ontbreekt het aan tijd en kennis om je bezig te houden met online marketing. En dat terwijl dit wel heel belangrijk is voor het aantrekken en behouden van klanten. Meer bezoekers op je website, hoger in Google, meer omzet uit je webshop of meer leads generen? Frescon Online Branding zet de volgende middelen in om je doelen te behalen:

– E-mailmarketing
– Google Marketing
– Contentstrategie
– Contentcreatie/video-marketing
– Social Media Marketing

Altijd op zoek naar de beste marketingmiddelen
De online marketeers van Frescon Online Branding speuren dagelijks het internet af op zoek naar nieuwe mogelijkheden om online te scoren. Denk hierbij aan Display Advertising van Google en Bing, Facebook Marketing, Adverteren op Instagram of Twitter. Is dit voor jou rendabel? Dan gaan we deze middelen in overleg inzetten.


Client: Royal Polo

Share: