LinkedIn training van Frescon op maat

 

LinkedIn is tegenwoordig niet alleen meer het social media platform om de wereld te laten weten dat jij een nieuwe baan hebt. Dit platform is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot zakelijk netwerk met wereldwijd 700 miljoen (!) actieve gebruikers. Leadformulieren, polls, carrousels, referenties en advertenties zijn een paar van de vele mogelijkheden van LinkedIn.

Hoe zorg jij ervoor de je niet in al deze functies verdwaald? En hoe maak jij optimaal gebruik van jouw netwerk? Geen zorgen! Bij Frescon bieden wij verschillende LinkedIn trainingen aan, om jou verder te helpen.

De basisprincipes van LinkedIn

Nog een beginner? Met de basistraining helpen wij jou eerst bij de basis van LinkedIn, waaronder:

– Introductie LinkedIn en doelgroepen die zich er bevinden
– Het vullen van jouw profiel met de juiste informatie
– Hoe jij jouw doelgroep bereikt op LinkedIn
– Jouw funnel op LinkedIn (de verschillende fases waarin jouw doelgroep kennis maakt met jouw bedrijf)
– Het algoritme van LinkedIn en content: wat werkt?

Als we de belangrijke theorie hebben behandeld, mag jij zelf aan de slag met het optimaliseren van jouw profiel en het maken van content!

Meer dieptegang nodig?

Geen beginner meer, maar juist vragen over adverteren of over het verzamelen van zoveel mogelijk leads? Dan is de gevorderde LinkedIn training wat voor jou! Hierbij duiken wij nog dieper in de mogelijkheden van LinkedIn. En gaan wij het hebben over de onderwerpen waar jij meer over wilt leren!

Training op maat: jouw wensen, onze expertise

Van 1-op-1 training met de focus op adverteren tot groepstrainingen met praktische voorbeelden van het plaatsen van content. Bij Frescon bieden wij LinkedIn trainingen op maat aan. Jij vraagt, wij draaien. Onze social media experts denken graag met jou mee om de training aan te laten sluiten op jouw wensen én vragen.

Wil jij samen met jouw team ook LinkedIn expert worden? Stuur ons een appje, wij helpen je graag: 06 21 36 08 23

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *