Creëren van merkbekendheid, werven van klanten en stimuleren van online groei. Je las zojuist enkele marketingdoelen, die jouw organisatie helpen groeien en onderscheiden. Maar hoe realiseer je deze doelen, als je eigenlijk geen tijd hebt voor marketing? Meet onze marketeers: een mix aan online strategen, fotografen én tijdbespaarders. Onze klanten Raymond en Joyce van Binnen Makelaars delen graag wat marketeer Jordi wekelijks van meerwaarde levert.

Binnen Makelaars

De bedrijfsnaam verklapt het al een beetje: Binnen Makelaars & Taxateurs is een makelaar en taxateur. Eigenaren Raymond en Joyce (ver)kopen en taxeren woningen in omgeving Deventer. Omdat zij hun handen vol hebben aan deze gekke huizenmarkt, houden de eigenaren nauwelijks tijd over voor het zelf runnen van hun marketing. Raymond: “Marketing betekent: continue inspelen op actualiteiten en zo voorop blijven lopen in de markt. Als Joyce en ik eindelijk de tijd vinden om ons te focussen op de marketing, dan zijn de actualiteiten alweer verleden tijd.”

Online marketingstrategie

Daarom adviseert marketeer Jordi wekelijks welke online koers Binnen Makelaars moet varen. Aan de hand van een online strategie, contentkalender en bulk aan verdere marketingkennis vertaalt Jordi de ideeën van Raymond en Joyce naar onder andere visuele uitingen. Denk aan inhakende social media posts, Facebookadvertenties en portretfoto’s, -en video’s.

“Jordi adviseert ons regelmatig om het beste uit onze marketing te halen. Bijvoorbeeld door het inzetten van online advertenties voor een hogere bereikbaarheid of portretfoto’s voor meer websiteconversie.”

Ook voegt Jordi eenvoudig een klantbeoordeling op de Binnen-website toe of past hij zonder problemen een websitetekst aan. Kortom: heel veel ditjes en datjes, waar Raymond en Joyce voorlopig een stuk minder naar om hoeven te kijken.

Alle ins en outs

Helemaal afscheid nemen van je marketing dankzij een marketeer, is ook niet helemaal de bedoeling. Als marketeer horen we namelijk graag regelmatig alle ins en outs van jouw bedrijf. Zo weten wij wat er speelt, om er vervolgens toffe content van te maken. Ook kijken we graag gezamenlijk terug op gelopen online social media posts / online advertenties. Welke content sprak jouw doelgroep aan en wat nemen we mee voor nog meer naamsbekendheid of verkeer naar je website? Dankzij kleine sparmomentjes sturen wij constant bij om jouw marketingdoelstellingen te behalen.

Joyce deelt hierover: “Elke donderdag sparren wij met Jordi tijdens een inhouse moment. Actualiteiten en andere to do’s sparen wij op tot die dag, om alles gelijk met hem af te tikken. Verder is Jordi heel flexibel. Als iets echt moet gebeuren, dan doet hij dit zonder problemen op een andere werkdag.”

Inhouse werken

Wil jij nog sneller sparren en zo het maximale uit jouw marketing halen? Dan schuiven we graag wekelijks of maandelijks aan op jouw bedrijfslocatie. Zo werkt Jordi bijvoorbeeld elke donderdagochtend inhouse bij Binnen Makelaars. Joyce: “Ik vind het heel fijn dat Jordi hier elke week is. Hij ziet ons, hoort ons, weet steeds beter hoe processen lopen en leert hoe wij met elkaar en klanten omgaan. Oftewel: hij weet wie wij zijn en hoe wij onszelf naar buiten willen treden.” Raymond vult aan: “Jordi betreedt zich letterlijk in ons werkveld en vangt daar kleine signalen op, die heel waardevol voor content zijn.” Zo onderscheppen we regelmatig contentwaardige onderwerpen bij het koffieautomaat, zoals een jubileum of andere prestaties. Voor jou als bedrijf misschien vanzelfsprekend, maar voor ons reden tot een nieuwe social media post!

Inhouse werken levert dus extra kennis van jouw bedrijfs-DNA op. Dit kunnen wij vervolgens nog beter vertalen in waardevolle content. Daarnaast kent inhouse werken een aantal andere voordelen, die we hier voor je op een rijtje zetten.

Online marketeer voor jouw bedrijf

Het inhuren van een online marketeer brengt volgens Binnen Makelaars dus meerdere voordelen met zich mee. Ten eerste kunnen Raymond en Joyce zich weer meer richten op hun eigen werkzaamheden. Een marketeer houdt de social media, website en andere online kanalen voor hen up to date. Daarbij is een online marketeer van alle markten thuis: online strategie, fotografie, vormgeving… noem maar op! Een all-in-one pakket die jouw marketing van a tot z regelt. Tot slot behalen we het maximale uit jouw marketingdoelstellingen door regelmatig een inhouse moment op jouw kantoor. Minder mailings en snellere communicatie is gelijk het resultaat.

Wil jij ook jouw marketing meer uit handen geven? Dan is het hoog tijd voor een marketeer van Frescon! Onze content creators beschikken over een frisse blik, actuele kennis en creatieve tools om jouw doelgroep te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Kom jij binnenkort langs bij Frescon of zet jij de koffie voor ons klaar? Laat hier jouw contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. En ben je alvast nieuwsgierig wat wij allemaal van creatieve content maken? Check hier ons portfolio.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *