medewerker kijk naar leadbot op de website

Zet jouw website bezoekers om in leads met Leadbot

Loop je als ondernemer tegen de uitdaging aan om efficiënt en persoonlijk in contact te komen met je websitebezoekers zonder dat dit veel tijd en menselijke interactie vereist? Lees verder en ontdek hoe Leadbot de oplossing biedt voor dit probleem.

 

Leadbot; Jouw 24/7 sales partner

Leadbot is een chatfunctie op jouw website die je bezoeker begroet, de belangrijkste knoppen van de website laat zien én de drempel verlaagt om contact op te nemen. Tevens heb je de mogelijkheid om potentiële klanten te identificeren, hun gedrag te analyseren en de juiste boodschap op het juiste moment te leveren. Het is als het hebben van een medewerker dat 24/7 voor je klaarstaat. En heb jij minder dan 500 unieke paginaweergaven per maand? Dan is Leadbot zelfs gratis in te zetten voor jouw website.

 

Persoonlijk zonder menselijke interactie

LeadBot zorgt ervoor dat een websitebezoek direct persoonlijk wordt door bezoekers te begroeten én dat deze worden omgezet naar leads waardoor jij nóg meer resultaat gaat behalen. Met deze vernuftige software kunnen bedrijven op een persoonlijke en gestroomlijnde manier in contact komen met potentiële klanten, zonder dat hier menselijke interactie voor nodig is. Je zorgt ook voor overzicht in de leads door ze direct door te sturen naar de juiste afdeling. Dit zorgt voor meer rendement, verbinding en efficiëntie.

Wat zijn de voordelen van Leadbot?

Leadbot zorgt voor efficiëntie in het leadgeneratieproces. In plaats van handmatig leads te moeten identificeren en opvolgen, neemt de chatbot deze taken over. Dit bespaart tijd en resources, waardoor medewerkers zich kunnen richten op andere belangrijke taken.

Data
Tevens biedt Leadbot waardevolle inzichten en statistieken. Door het gedrag en de interacties van leads te analyseren, krijgen bedrijven waardevolle data waarmee ze hun marketingstrategieën verder kunnen optimaliseren. Zo kan je achterhalen via welke route op jouw website toekomstige leads contact willen opnemen. Wel zo handig toch?

Efficiënt proces
Daarnaast komen de leads direct bij de juiste contactpersoon en de juiste afdeling terecht. Zo belandt een warme lead bij sales, een servicevraag bij klantenservice en een sollicitatie bij HR.

Persoonlijke ervaring
Een ander voordeel van de software is dat het zorgt voor een persoonlijke ervaring. Dankzij geavanceerde technologieën en customisatiemogelijkheden kan de chatbot zich aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van de gebruiker. Zo is het mogelijk om een foto toe te voegen en het gesprek te starten met jouw eigen tone of voice.

24/7 leads genereren
Als laatste is Leadbot 24/7 aanwezig waardoor potentiële klanten altijd geholpen kunnen worden, ongeacht het tijdstip.

Samen naar meer leads

Kortom, Leadbot is een krachtige tool die bedrijven helpt bij het genereren en opvolgen van leads. Met zijn slimme algoritmes, 24/7 aanwezigheid en slimme aanpak is deze chatbot een waardevolle toevoeging voor iedere website. Bij Frescon zijn wij fan van Leadbot en worden er dagelijks potentiële klanten vriendelijk te woord gestaan.

Benieuwd of Leadbot interessant is voor jouw organisatie? Als officieel partner van Leadbot helpen wij jou graag verder met het implementeren van deze tool. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je in de lucht.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *