Het all-in-one platform voor je klantenservice

Communiceren met jouw (potentiële) klant via zijn/haar favoriete kanaal? Met het customer engagement platform Trengo beheer jij jouw klantenservice op een efficiënte manier. Jij bent in staat om snel op klanten te reageren, automatisering in te stellen voor vragen en prestaties te meten en analyseren. Een aantal van onze klanten gingen jou al voor. Wij vertellen jou graag waarom.

Klant centraal

Jouw (potentiële) klant bevindt zich tegenwoordig wel in elke hoek van het internet. Hierdoor kan hij/zij vanuit talloze mogelijkheden vragen stellen aan jou over een product of dienst. Denk aan een e-mail, appje of DM sturen via Instagram. Hoe behoud jij hierin het overzicht? Ons antwoord hiervoor is: Trengo.

Eén interface

Trengo is een all-in-one platform voor klantenservice. Het helpt jou om e-mails, maar ook chats op jouw website en sociale mediaberichten te beheren vanuit één enkele interface. Jij beantwoordt vragen van jouw klanten voortaan vanuit één overzichtelijke omgeving. Hierdoor is schakelen tussen tabbladen, Outlook, WhatsApp of Instagram overbodig.

Zorg dat klanten zichzelf kunnen helpen

Met het platform kan je ook een automatisering instellen voor bepaalde soort vragen. Hierdoor krijgt jouw klant een antwoord op makkelijke vragen zoals ‘wanneer ontvang ik mijn maandfactuur’ of ‘wat is jullie levertijd op dit moment’. Zo houd jij tijd over om je te focussen op meer complexe vragen van jouw klant. En ben jij zaterdagochtend gesloten en dus niet bereikbaar? Trengo beantwoordt deze makkelijke vragen op elke gewenst moment.

Houd altijd een oogje in het zeil

Een ander voordeel van Trengo is dat het jou helpt om prestaties te meten en te analyseren. Het platform biedt inzicht in de hoeveelheid inkomende berichten, de gemiddelde tijd die wordt genomen om op berichten te reageren én de tevredenheid van klanten. Dit maakt het mogelijk om snel problemen te identificeren en te corrigeren. Zo verbeter jij continue prestaties van jouw klantenservice.

Plan een demo

Als officieel partner van Trengo helpen wij jou graag verder. Benieuwd hoe jij Trengo kan inzetten voor een betere dienstverlening? Plan dan een demo in met een van onze specialisten. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je in de lucht.

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *