Hi! Mijn naam is Jolinde Aaltink. Het komende halfjaar loop ik stage bij Frescon Online Branding. Tijdens mijn stage hoop ik meer kennis te krijgen en mij verder te ontwikkelen op het gebied van marketing, communicatie en online content creatie.

Na mijn middelbare school heb ik de studie Media Vormgeving afgerond op het Cibap te Zwolle en is mijn passie voor vormgeving ontstaan. Momenteel volg ik mijn laatste jaar van de opleiding AD Online Content Creator bij NHL Stenden te Leeuwarden. Tijdens deze opleiding ben ik vooral bezig op het gebied van grafische vormgeving, video, audio en (marketing) communicatie.

Buiten het werk om breng ik graag tijd met mijn familie en vrienden door en vind ik het leuk om cocktails te bereiden. Verder ben ik graag creatief bezig met fotografie of het maken van illustraties. Ook ben ik vaak te vinden in de winkelstraten om lekker te shoppen.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *