Wie ben ik?
Mijn naam is Jordi Schoot, 28 jaar en samenwonend met mijn vriendin in het mooie Deventer. Sociaal, gedreven, creatief en sportief zijn kenmerken die mij het beste omschrijven. Sinds 1 november 2021 ben ik werkzaam in het leuke en creatieve team van Frescon als Online Marketeer.

Waarom Frescon?
Bij mijn vorige baan heb ik mogen proeven van contentcreatie en marketing. Tijdens deze werkzaamheden kwam ik erachter dat ik het meeste energie krijg van het ontwikkelen en maken van content. Ik sta graag met de camera in mijn handen om vervolgens een interessante video/foto te kunnen creëren. Nu ik dit op kleine schaal heb gedaan, was het tijd om de volgende stap te zetten in mijn carrière: een nieuwe baan bij een marketingbureau.

Online Marketeer
Als Online Marketeer bij Frescon zal ik verschillende soorten content gaan ontwikkelen voor bedrijven. Samen met het creatieve team van Frescon maken wij bedrijven meer online zichtbaar. Voorbeelden hiervan zijn social media posts, flyers, (promotie)video’s en animaties. De online marketingwereld is zó groot dat je makkelijk de rode draad kwijt raakt. Door frequent met onze klant aan tafel te zitten en te overleggen wordt duidelijk wat voor soort content we gaan creëren en bewaken wij de rode draad!’

Vrije tijd
In mijn vrije tijd zit ik ook niet stil. Zowel de sportschool als de padelbaan zijn plekken waar ik vaak te vinden ben. Buiten deze sportieve activiteiten houd ik er ook van een festival te bezoeken of een drankje te doen op het terras met vrienden. Verder word ik ook altijd blij van een goed potje voetbal!

1 Comment

  • Anoniem 11 november 2021

    Welkom bij het team, Jordi. Wij weten zeker dat het een succesvolle samenwerking gaat worden.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *