Stagiaire online marketeer deventer

 

Gedreven, geordend en gemotiveerd. Dat ben ik, Dari, in een notendop.

Momenteel zit ik in mijn eerste leerjaar van de opleiding International Business Management aan hogeschool Tio. Hier leer ik alle ins en outs van het drijven van handel op zowel nationaal, als internationaal niveau. Een groot onderdeel hiervan is marketing. Mede dankzij mijn vorige opleiding in communicatie en multimediadesign beschik ik over de basis van online content creating en online marketing.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden en slinger ik een beetje met gewichten. Wanneer dit niet het geval is ben ik met vrienden of verdiep ik mij in de wereld van cryptocurrency.

Als stagiair Online Marketeer bij Frescon zal ik mij vooral gaan richten op de combinatie tussen online content creating en de bijbehorende marketingaspecten hiervan. Want, marketing is een enorm groot begrip. Hierbij vind ik het interessant te achterhalen hoe dit toch voor elk bedrijf anders ingezet kan worden om zo betere resultaten te behalen. Ik ben erg benieuwd naar hoe dit in de praktijk plaatsvindt en wat de komende weken bij Frescon mij zullen brengen.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *