Om ondernemers en instellingen nog beter tot dienst te zijn, voegt de provincie Overijssel een aantal bestaande subsidieregelingen samen in één regeling: de MKB-voucher. Er zijn veel ondernemingen geraakt door de coronamaatregelen. De voucher richt zich op ondernemers die zich voorbereiden op de toekomst door middel van innovatie, digitalisering en scholing.

Een ondernemer kan hiervoor een bijdrage krijgen van maximaal €27.500, afhankelijk van de gekozen activiteiten. De regeling is bedoeld voor alle ondernemers in het MKB: van bouwbedrijf tot winkel, van campinghouder tot maakbedrijf en van agrariër tot organisator van evenementen. Ook zzp’ers, (erfgoed)stichtingen en verenigingen komen in aanmerking.

Het Midden- en Kleinbedrijf is de motor van de Overijsselse economie. Digitalisering is een must om als bedrijf of organisatie te kunnen voortbestaan en groeien. Innovaties zijn nodig om mee te gaan in de energietransitie, de overgang naar een circulaire economie en het bieden van een aantrekkelijke leefomgeving door onder meer een veerkrachtige culturele sector. Daar hoort uiteraard voldoende en goed opgeleid personeel bij.

Voorwaarden MKB voucher
– Voor retail-, gastvrijheids-, culturele en maatschappelijke ondernemingen bedraagt de subsidie 80%.
– Overige organisaties ontvangen 50 % subsidie.
– Meer informatie over de MKB-voucher lees je hier (https://www.overijssel.nl/loket/subsidie/regionale-economie/mkb-voucher/)
– De ervaring leert dat het potje snel leeg is dus wees er snel bij. Aanvragen worden afgehandeld in volgorde van ontvangst. Na ontvangst zullen wij op woensdag 10 februari de subsidie z.s.m. proberen aan te vragen. Indien deze definitief is laten wij dit direct weten.

Volg de workshop contentmarketing en maak gebruik van de MKB-voucher
Interesse om met deze MKB-voucher onze (online) workshop contentmarketing te volgen? Klik hier voor meer info of aanmelden.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *