Frescon sponsor van Sportclub Deventer

Ondanks dat er afgelopen weken geen enkelen competitie wedstrijd is gespeeld was er afgelopen 9 november toch een eerste hoogtepunt voor de jongens van Sportclub Deventer JO11-2 dit voetbalseizoen. Zij zijn na de training verrast door Thomas van Frescon Online Branding en Reqruiting en Raymond van Binnen Makelaars met nieuwe trainingspakken voor het team.

Thomas: Raymond en ik vinden het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan het team en aan de club. Je ziet en hoort de laatste tijd dat veel clubs het moeilijk hebben. Wij willen door het sponoren van de trainingspakken iets doen voor het team en voor de club.

Raymond: “Ik denk dat het als lokale ondernemer goed is je gezicht bij verenigingen te laten zien, Juist in deze tijd. Daarom hebben Thomas en ik de samenwerking gezocht om dit voor het team mogelijk te maken. Drie echte Deventer ondernemingen bij een echte Deventer voetbalvereniging. Wat ons betreft een goede match.

Ook leider sponsorcommissielid Rick boer is met de spontane sponsoractie in zijn nopjes. “Het is fantastisch dat Raymond en Thomas dit team op deze wijze willen sponsoren. Daarnaast hebben ze ook een bijdrage toegezegd voor de clubkas. Het is fijn dat we in tijdens zonder kantine inkomsten kunnen rekenen op onze sponsoren.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *