Meet marijn online marketing stage

 

Creatief, leergierig en gedreven. Zo zou ik, Marijn (20), mijzelf omschrijven.

Momenteel zit ik in het tweede leerjaar van mijn hbo-opleiding Creative Business, ook wel bekend als Media, Informatie en Communicatie. Hier leer ik van A tot Z over de rol die (online) marketing speelt in onze wereld. Dit sluit goed aan bij mijn afgeronde mbo-opleiding Mediavormgeving. Hier heb ik veel geleerd over het ontwerpen en realiseren van mediaproducten. Ik volg mijn huidige studie op de Hogeschool van Amsterdam, een stad waar ik mij helemaal thuis voel en waar ik wellicht een toekomst zie liggen.

In mijn vrije tijd ben ik, naast het op stap gaan met vrienden en luisteren van diverse soorten muziek, veel bezig met ontwerpen. Samen met een oud medestudent ben ik een reclamebureau gestart, een mooie uitdaging naast onze studie. Hiermee doe ik al ervaring op voordat ik fulltime het werkveld in ga.

Bij Frescon ga ik als stagiair online marketing aan de slag met het creëren en publiceren van unieke content. Ik ben benieuwd naar hoe online marketing in de praktijk wordt toegepast en wat deze komende 10 weken mij zullen brengen!

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *