Max stagiair online marketing

 

Mijn naam is Max Koetsier, 20 jaar oud. Ik ben 7 maanden samen met mijn vriendin en woon nog thuis met mijn ouders, broertje en kat. Bij Frescon.nl ben ik werkzaam als stagiair online marketeer.

Online marketing
Ik zit in mijn 2e jaar van de opleiding commerciële economie. Nu loop ik stage bij Frescon.nl als online marketeer. Ik wil als stagiair mijzelf graag ontwikkelen op het gebied van online marketing. Ik vind het erg interessant hoe bedrijven zich online zichtbaar willen maken. Online marketing blijft zich steeds ontwikkelen en er is dus altijd wel weer wat nieuws te leren.

Frescon
Ik wil er graag achter komen hoe Frescon.nl te werk gaat op het gebied van online marketing. Welke stappen worden er ondernomen om een bedrijf online neer te zetten en hoe zorgt frescon.nl ervoor dat hun klanten tevreden blijven.

Mijn geluksmomentjes
Mijn geluk haal ik uit leuke dingen doen met mijn vriendin en vrienden. Ik hou erg veel van sporten, maar ook van eten.

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *