Mijn naam is Kaylee Latumahina en ik ben 23 jaar. Ik woon in Stroe waar ik nu twee jaar samenwoon met mijn vriend. Bij Frescon ben ik werkzaam als online marketeer.


Online Marketing
Als online marketeer ben ik via verschillende kanalen bezig om bedrijven beter zichtbaar te maken op het web. Door middel van de juiste contentstrategie, content creatie en social media wil ik het beste online resultaat behalen voor onze klanten. Wat ik leuk vind aan online marketing is dat je nooit uitgeleerd raakt. Dagelijks zijn er nieuwe ontwikkelingen, waar wij als team samen op inspelen. Iedereen in ons team heeft zijn eigen specialiteiten: van het maken van animaties, monteren van video’s, creëren van een contentstrategie tot het toepassen van Facebook- en LinkedIn-campagnes. Samen proberen wij het maximale uit onszelf te halen om de klant op de best mogelijke manier te kunnen helpen.

Frescon
Bij Frescon is geen dag hetzelfde! Door de vele opdrachtgevers dien je snel te kunnen schakelen, wat voor mij een leuke uitdaging is. In gesprek gaan met de klant is iets waar ik energie uit haal en ik hoop mijn enthousiasme zo goed mogelijk over te brengen bij de klant om samen tot een goed eindresultaat te komen.

Mijn geluksmomentjes
Verder in het dagelijks leven haal ik mijn geluksmomentjes uit het samen zijn met mijn vrienden & familie, kan ik genieten van een goed boek en de Formule 1!

 

 

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *