In 2015 is de basis gelegd voor het huidige Business Innovatie Centrum van de Gasfabriek, het voormalige Essent gebouw. Frescon is sinds 2016 gevestigd in de Gasfabriek in Deventer. Een prachtig pand met veel jonge, frisse ondernemers. De Gasfabriek is een innovatie- en business-ontmoetingsplek, waar je inspiratie opdoet en waar het bruist van de energie.

Waarom Frescon in de Gasfabriek gevestigd is:

Inspirerende werkomgeving
Onderzoek wijst uit dat medewerkers een inspirerende werkomgeving belangrijk vinden, dit verhoogt de productiviteit. Daarnaast speelt een inspirerende werkomgeving een grote rol voor het werkgeluk van jouw medewerker.

Samen sterk
Binnen de Gasfabriek werken verschillende ondernemingen met elkaar samen, immers samen sta je sterker! Jeroen van JWTWL ontwierp voor Frescon het logo en de visitekaartjes. Wij hebben daarnaast mooie samenwerkingen binnen de Gasfabriek met onder andere MapGear, Kracht van Oost, het Ondernemershuis en Deventer Informatiestad. Deze laatste leidde tot een prachtig event ‘Cleantech Grows Digital’ op het terrein van de Gasfabriek. Op steenworp afstand bevinden zich The Inside, H4, Duvel en JPR, een aantal van onze andere opdrachtgevers.

gasfabriek

Centrale ligging
De Gasfabriek is gevestigd op een centrale plek in Deventer, vlakbij de A1. Dit is zowel voor de medewerkers als voor onze opdrachtgevers een absoluut pluspunt. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid en beschikt de Gasfabriek over een fantastische bedrijfskantine, waar onder andere heerlijk kan worden geluncht.

Inmiddels is de Gasfabriek in Deventer een begrip geworden en bruist het van ondernemende activiteiten. Veel gevestigde en startende ondernemingen kiezen voor deze locatie, die gedurende de komende periode verder als campus uitgebouwd gaat worden. In deze innovatieve en creatieve werkomgeving ontwikkelen wij van Frescon succesvolle contentstrategieën voor onze opdrachtgevers. Creatieve ideeën worden hier bedacht en uitgewerkt. Benieuwd hoe wij jouw merk nog beter kunnen branden en wil je daarbij gelijk een kijkje nemen op deze prachtige locatie? Neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak.

P1280205

1 Comment

 • Koen 21 december 2020

  Goedemiddag,

  Ik ben Koen Boertien en ik werk bij Coinversable B.V. Wij zitten ook in de gasfabriek. Toen ik zocht naar een mooie afbeelding van de gasfabriek, kwam ik bij jullie terecht. Mijn vraag is: zou ik deze afbeelding mogen gebruiken voor onze website van de SEN-app?

  Met vriendelijke groet,
  Koen Boertien

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *