workshop-contentmarketing deventer grows digital

Na de eerste succesvolle editie van Deventer Grows Digital, komt er op 27 juni een vervolg! Ook dit jaar staat de dag weer in het teken van kennis delen op het gebied van e-commerce. Wij verzorgen hier een workshop contentmarketing! De e-commerce conferentie vindt plaats bij De Gasfabriek. De dag zal worden ingeleid door keynote spreker Tom Coronel. Klik hier voor meer informatie. Schrijf je snel in voor dit event, de toegang is gratis!

Workshop contentmarketing: het idee achter je product verkopen

Hoe maak je mensen enthousiast over je merk? Wat vertel je online over je product, dienst of organisatie? Kortom; hoe positioneer je jouw merk? Als je weet wat jouw product of dienst uniek maakt, kun je daar content over gaan maken. Video’s, foto’s, blogs of klantenreviews; hele goede online marketing om mensen te overtuigen van je merk. Met nieuwe websitebezoekers, meer verkopen en naamsbekendheid als doel. We gaan samen aan de slag met een contentstrategie: de structuur voor je communicatie uitingen. Wat wil je communiceren? En hoe ga je dat verpakken?

Over Frescon

Frescon Online Branding helpt bedrijven met hun merkpositionering en online focus. Hun eigen razende reporters (marketeers) voorzien bedrijven van interviews, video’s en nog veel meer. Met advertentiecampagnes en een goede doelgroepbepaling krijgen ze de juiste boodschap bij de juiste doelgroep. Of zoals ze het zelf zeggen: “We zetten onze klauwen in je merk en onze tanden in je marketingstrategie.”

Inschrijven event

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *