A1 Bedrijvenpark
A1 Bedrijvenpark is één van onze prachtige opdrachtgevers. A1 bedrijvenpark is volop in beweging met dagelijks nieuwe ontwikkelingen. Team Sunweb, A1 Bedrijvenpark Deventer en Fietsprovincie Overijssel hebben gezamenlijk een winactie bedacht. Deze winactie is door Team Frescon uitgezet tot een succesvolle campagne.

Winactie
Het doel van deze winactie is eigenlijk heel simpel, in woorden dan, een enorme boost geven aan je online positionering en naamsbekendheid. In dit kader is besloten een winactie op Facebook op te zetten waarbij een racefiets inclusief fietstenue van Team Sunweb verloot mag worden. Deze winactie heet #KeepChallenging. Check hieronder de door ons ontworpen campagne.

       

Maar hoe dan, hoor ik je denken? De kracht van Frescon ligt in het maken van een succesvolle contentstrategie. We hebben gekeken naar de grootste overeenkomst in kernwaarden tussen deze beide organisaties. Een duidelijke overeenkomst is dat beide zichzelf ­­­­­blijven uitdagen en blijven innoveren, #KeepChallenging dus.

Interactie
Hoe meer interactie, hoe groter het bereik. Onder de campagne op Facebook kan worden gereageerd, ervaringen kunnen gedeeld worden en je kunt iemand taggen (het iemand anders gunnen om deze fantastische prijs te winnen). Dit alles heeft uiteraard een positief effect op het organisch bereik van deze #KeepChallenging campagne.

Bereik

Belangrijk bij een campagne is het bepalen van de doelgroep(en). Aan wie wil jij dat de campagne getoond wordt en onder de aandacht komt op Facebook? Dat kunnen verschillende doelgroepen zijn. Het is goed om de campagne te tonen aan de verschillende doelgroepen. En dat hebben wij ook gedaan en het resultaat mag er zeker zijn:

– Meer dan 250 deelnemers
– 33.000 mensen bereikt
– Meer dan 2000 klikken op bericht

Wil jij ook eens iets anders voor jouw bedrijfsactiviteiten? Team Frescon denkt graag creatief met je mee. Plan direct je afspraak en we kunnen aan de slag.